IMPROVE YOUR BUSINESS, EVERY DAY.

Marc van Amersfoort

Marc van AmersfoortAls persoon staat Marc van Amersfoort voor kracht en voor eenvoud. Voor heldere en effectieve oplossingen, om beter, slimmer en vooral goedkoper te produceren.

Mijn loopbaan ben ik op de onderste tree begonnen: als enthousiaste productiemedewerker. Uiteindelijk ben ik uitgegroeid tot manager en adviseur die bedrijven in binnen- en buitenland helpt en optimaliseert. Vaak in de rol van interim productiemanager of bij gelegenheid als troubleshooter.

Worden de projecten groter dan schakel ik mijn netwerk bij om in teamverband de prestaties naar het gewenste niveau te tillen. Liever dan eindeloos te werken aan ongrijpbare en overambitieuze WCM projecten zet ik bij voorkeur in op meetbare resultaten met een duidelijke deadline en budget.

Mijn kennis en ervaring zet ik vooral in bij de food en FMCG industrie. Opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in de kaas-, kip-, groente-, en fruitverwerkende industrie.

Als persoon ben ik open en opgewekt, mensgericht en gedreven. Met mijn heldere en enthousiaste manier van communiceren vind ik gemakkelijk ingang bij zowel medewerkers als leidinggevenden. Ik zie het als een uitdaging om mensen om mij heen te stimuleren en hiermee op een menselijke én zakelijke manier de noodzakelijke veranderingen binnen een bedrijf door te voeren.

Natuurlijk wil ik graag met u van gedachten wisselen. Bel me op 06-30057351 voor een persoonlijke kennismaking onder het genot van een goede kop koffie. Misschien kunnen we wat voor elkaar betekenen!

Marc van Amersfoort
Interim Manager & Consultant
Mail: marc@vanamersfoortinterim.nl
Tel:   +31630057351

Deel deze pagina:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.