IMPROVE YOUR BUSINESS, EVERY DAY.

WCM Support (World Class Manufacturing)

Laten we het simpel houden: elk bedrijf wil het maximale uit zijn productieproces halen. Dat vraagt soms om een intensieve verbetering en optimalisatie van de bedrijfsvoering. Een flinke klus waarbij aardig wat komt kijken. Want, waar begin je precies? En wat zijn de exacte veranderprocessen die doorgevoerd moeten worden?

Onprove

Om het pakket aan diensten zo overzichtelijk mogelijk te houden, hebben we ons verbeterprogramma ondergebracht in een andere entiteit met de naam Onprove. Onze methodiek is opgebouwd uit een aantal heldere onderdelen, waarmee we stap voor stap uw bedrijf onder de loep nemen en de processen verbeteren. Deze opbouw komt voort uit de zogenaamde Lean Six Sigma continu verbetermethodiek. Binnen Onprove het  zgn 5 Stappenplan!

Wat doet Onprove?
Onprove is een A-label dat zich richt op continu verbeteren van productieprocessen in de foodsector. Als professionele en ervaren verbetercoaches binnen de foodindustry streven wij als team maar naar één ding: uw productieproces het snelste en beste van de wereld maken. Dat doen wij door het proces zo saai en voorspelbaar mogelijk te maken. Want hoe saaier het proces, hoe beter het resultaat.

Wat willen we bereiken?
Elk productiebedrijf streeft ernaar de beste van de wereld te worden. Kwaliteit, efficiëntie en een hoge capabiliteit van uw medewerkers spelen daarbij een hoofdrol. Belangrijke factoren, die allemaal feilloos op elkaar moeten inspelen, om het productieproces optimaal te laten verlopen.

Via welke methodiek?
Bij Onprove werken we aan de hand van een stevig 5-stappenplan. Een stappenplan dat zich zich richt op de volle breedte van het productieproces, en garant staat voor een stevige aanpak vanaf de basis. Hiervoor maken we gebruik van speciaal ontwikkelde softwaremodules van DPS, en sturen daarnaast aan op een goede training van uw werknemers.

Om de kans van slagen van het verbeterproces zo groot mogelijk te maken, is het belangrijk uw medewerkers nauw te betrekken bij het optimalisatieproces. Als verbetercoaches nemen we uw medewerkers daarom stap voor stap mee in het veranderproces aan de hand van zogenaamde Belt trainingen. Deze trainingen zijn erop gericht uw werknemers op alle niveaus het verbeterprogramma te laten begrijpen, en de kernwaarden van het programma toe te passen in de praktijk. De Belt-trainingen van Onprove worden uitsluitend gegeven door gecertificeerde Black Belt-coaches.

Deel deze pagina:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.