IMPROVE YOUR BUSINESS, EVERY DAY.

Testimonials

Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen

Als Directeur Operations bij DOC kaas in Hoogeveen heb ik vanaf 1 januari 2015 ruim 1 jaar met Marc samengewerkt. De eerste 8 maanden opereerde Marc als productiemanager op onze locatie Zuivelpark, daarna als projectleider. In beide situaties op interim basis.
Ik heb Marc leren kennen als een zeer gedreven persoonlijkheid, die zijn werk goed wil doen. Daarnaast zoekt hij naar de gezamenlijke belangen en werkt goed samen met alle disciplines. Dit gold in zijn rol als productieleider, maar ook als projectleider. Hij heeft veel ervaring met Continu Verbeteren en heeft dit ook geïmplementeerd bij DOC. Daarnaast heeft hij zijn werkervaring in productie goed ingebracht.
Ik heb met Marc prima samengewerkt en voor mij was hij een goede sparringpartner.

Diana Krabbe, operationeel directeur DOC

 

“Marc is een open en energieke persoonlijkheid, waardoor mensen zich durven te ontplooien, en durven meedenken. Ze worden écht gezien en gehoord. Niets is zo killing voor een operationele organisatie als ideeën die simpelweg weggewuifd worden. Tegelijkertijd heeft Marc ontzettend veel theoretische kennis in huis over de operationele processen en durft hij, wanneer nodig, flink door te pakken. Hij is vaak op de vloer te zien, waardoor hij als productieleider volledig door de werknemers geaccepteerd is. Deze combinatie van eigenschappen is ideaal binnen deze tak van sport.”

Rob Bensdorp, operationeel directeur DOC

 

“Marc is een stevige interim manager. Hij is in hoge mate resultaatgericht, doortastend in zijn aanpak. Heeft een prima inzicht in processen en op dat vlak ook duidelijk veel ervaring, weet snel de vinger op de zere plek te leggen. Hij is goed in staat zijn team te motiveren en enthousiasmeren. Zijn betrokkenheid bij de individuele medewerker is groot en hij is gedreven in het ontwikkelen daarvan. Marc heeft voor mij als procesmanager bij The Greenery gewerkt en daarbij zijn opdracht met goed resultaat voltooid. Ik kan hem zeker aanbevelen.”

Marco Lankhaar, ICTO Interim management

 

“Marc has worked for me as interim processmanager at the largest DC of The Greenery. He is a strong result-oriented shop floor manager. Marc clearly communicates his vision and coaches his people to enable them to improve their skills and work processes.”

Stan de Ridder, The Greenery

 

“Marc is iemand die veranderingsprocessen kan introduceren, doorvoeren, en controleert. van top until bottom. Dit alles met een no-nonsens, hands-on mentaliteit. Een geweldige collega om mee te hebben mogen samenwerken.”

Folkert Thasing, Operationeel Manager at Van der Heiden Kaas Affineurs

 

Deel deze pagina:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.