IMPROVE YOUR BUSINESS, EVERY DAY.

Referenties

Hierbij enkele van onze referenties. Meer informatie is te verkrijgen op aanvraag.

 

Organisatieadviseurde_goey_kaas – De Goey Kaas is een moderne kaas groothandel. Sinds 1960 is het bedrijf gevestigd in het kaas hart (Woerden) van Nederland. Bij De Goey Kaas BV in Woerden word de beste kaas geselecteerd en gerijpt in hun eigen magazijnen.

 

AdviseurCervus - Profin, een pakket van Cervus Automatisering, is bijzonder geavanceerde software, speciaal ontwikkeld voor de complete automatisering van uw administratie. Het is bij uitstek geschikt voor de sectoren kaas, zuivel, vlees, vis en AGF.

 

Procesmanagerreferentie the greenery – The Greenery levert jaarrond een compleet en dagvers assortiment groente en fruit aan internationale supermarktketens, groothandelaren, cateraars en de verwerkende industrie. Wij bieden onze klanten een goed product tegen een aantrekkelijke prijs. Dit kunnen wij realiseren dankzij onze unieke verladingslocaties bij telers en onze gespecialiseerde distributiecentra.

 

Productiemanagerreferenties doc kaas – DOC Kaas (Kaas en Zuivelproductie) uit Hoogeveen is een belangrijke schakel in de kaasketen, waarbij we intensief samenwerken met onze klanten en partners.

 

Organisatieadviseur / Projectleiderreferentie van der heiden cheese - Van der Heiden Cheese Services, richt zich volledig op dienstverlenende activiteiten voor de kaasbranche. Hieronder vallen het rijpen, etiketteren, banderolleren, paraffineren, vacuüm verpakken en de distributie van kaas. Het bedrijf is gevestigd in Veenendaal.

 

Projectleiderreferenties pack4quality – Pack4Quality, Tomaten Packaging, Oude-Tonge. Hier worden tomaten verpakt, niet alleen de eigen tomaten gaan door één van de vijf verpakkingslijnen, maar ook tomaten van derden. Jaarlijks verlaten er ca. 25 miljoen verpakkingseenheden ons bedrijf.

 

Projectleider referentie storteboom- 2 Sisters Storteboom B.V. is een divisie van de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde 2 Sisters Food Group Ltd, een vooraanstaande producent van pluimvee en pluimveeproducten in Europa.

Deel deze pagina:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.